Bridgerton: Yllättävä rakkaus- Julia Quinn

Arvostelu 4
12h 50min
262 sivua
Bridgerton
bookCoverFor

Yhteenveto

Romanttinen Bridgerton-sarja saa jatkoa!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Toisessa osassa Bridgertonin sisarussarjan vanhin, itsetietoinen Anthony, päättää etsiä itselleen puolison, mutta tie onneen on mutkikas.

Anthony Bridgerton on vannoutunut poikamies, jolla on kyseenalainen maine. Miksi juuri hän ryhtyy saalistamaan nuorta Edwina Sheffieldiä? Edwinan isosisko Kate päättää tehdä kaikkensa estääkseen sopimattoman liiton - mutta kuinka pitkälle järkevän Katen on mentävä pelastaakseen sisarensa? Bridgerton-sarjan toisessa osassa dialogi kipinöi ja tunteet roihuavat, kun kohtalo heittää Anthonyn ja Katen vastakkain.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Pia Salo
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
12h 50min
sivua E-kirja:
262
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.1.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520426989
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520427214

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)