Brottskod 09- Bodil Mårtensson

Arvostelu 4.1
11h 44min
Joakim Hill
bookCoverFor

Yhteenveto

Nu i ny remastrad version!

En ung människa hittas död i slänten ner mot havet i normalt idylliska Ålabodarna vid Öresundskusten och detta just där Norgebåten passerar med sina turister var afton så punktligt att man nästan kan ställa klockan efter den.

En upprorisk trettonåring som mamman förbjudit visa magen men som gör det ändå, plockas upp av en främling i bil och försvinner.

En arkeolog från Lund söker upp polisen och berättar om en ung kvinna, Lenore, som han träffat vid utgrävningar i Pompeji och där inlett ett intensivt förhållande med.

Men när han så blivit tvungen återvända till Sverige för att skriva klart sin avhandling fick han inte ens ta riktigt avsked av henne. Hon återkom inte som avtalat i tid från en kort resa till biblioteken i Rom och planet kunde inte vänta. Hon hörde heller inte av sig sedan. Hade hon helt enkelt bara tröttnat på honom?

Desperat försöker han glömma henne, men lyckas dåligt. En natt när han precis somnat på en blandning av whisky och sömtabletter väcks han av ett telefonsamtal. Är det inte hennes röst? Och dessutom hörs en mycket brutalt hotfull mansröst i bakgrunden. Något står inte rätt till. Upprörd kontaktar han polisen.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 44min

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

12.9.2018

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789178291397

© Word Audio Publishing (Äänikirja)