Charlotan tarina- Pirjo Tuominen

Arvostelu 3.6
12h 22min
220 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakkaus on väkevämpi kuin säätyrajat.

Historiallisen viihteen mestarin värikylläinen romaani itsenäisestä Charlotasta, joka taistelee sukunsa määrittämää kohtaloa vastaan vuosien 1788–1840 Suomessa.

Pirjo Tuominen kuvaa tuotannossaan historian menestyneitä naisia, joiden elämää ei määritä vain rakkaus. Charlotta kasvaa aatelisen äitinsä valvomana ja kokee upseeri-isänsä julkisen teloituksen. Lopulta hän kohtaa Wolterin, joka on jo nuorena perinyt porvarissukunsa ruukit ja valtavan vastuun. Mutta heidän rakkautensa esteenä on säätyrajat. Ne heidän on murrettava yhdessä, jotta he voivat tarttua oman elämänsä ohjiin.

Kustavilaisen ja tsaarinvallan kiihkeäsykkeisessä maailmassa muuttuvat niin valtakuntien rajat kuin sovinnaiset tavatkin. Yksi pysyy: rauta, jota tarvitsee niin sotakoneisto kuin rauhanajan rakennustyö.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin tarinoiden lumoamina.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

12h 22min

Sivut:

220

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.4.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520435363

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520422561

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Charlotan tarina – Äänikirja, E-kirja

Kirjassa tapahtumat etenivät kovin vauhdikkaasti, eikä kunnon jännitettä ehtinyt syntyä.

Jenni