Concierge - VIP-erikoismies

- Petteri Ala-Kivimäki, Jussi Lehtinen

Arvostelu 3.9
9h 14min
204 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Kiehtova kurkistus luksuselämän kulisseihin.

Jussi Lehtinen olisi mainio fiktiivisen romaanin hahmo. Äiti oli kukkakauppias, isä oli alamaailmassa arvostettu ja vaikutusvaltainen vanhan liiton rikollinen. Jussi valitsi kukat – ja palvelun. Tämä entinen huippupainija on nyt ammatiltaan concierge, VIP-palvelujen erikoismies. Hän toteuttaa henkilökohtaisesti kaikki asiakkaiden lailliset toiveet.

Jussi Lehtisen asiakkaat ovat yleensä erittäin menestyneitä. Hänelle soitetaan, kun täytyy huolehtia maailmantähdistä, miljardööreistä, yritysjohtajista tai kuninkaallisen perheen jäsenistä. Lehtinen palvelee ja huolehtii. Hän vastaa asiakkaiden turvallisuudesta, järjestää erittäin kalliita yksityishenkilöiden juhlia ja lentää tuhansia kilometrejä vain vetämään tyhjän asunnon vessat ja noutamaan postin. Lehtisen intohimo on palvelu, joka tähtää siihen, että asiakkaan odotukset ylitetään. Kaikkea Lehtinen ei tietenkään voi kertoa, mutta hänen muistelmansa tarjoavat huikean näköalan maailmaan, joissa samppanja, upeat autot ja hotellit sekä auringossa kimalteleva Ranskan Riviera ovat arkisia kuin hapankorppu.

Jussi Lehtinen on VIP-palveluihin erikoistunut concierge eli asioidenhoitaja.

Petteri Ala-Kivimäki on toimittaja ja tietokirjailija.

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

9h 14min

Sivua:

204

Kielet:

suomi

Julkaistu:

23.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520448851

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520448844

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Concierge - VIP-erikoismies – Äänikirja, E-kirja

Ai kamala mikä itsekehukirja, ihan myötähäpeässä kuuntelin ☹️

Henna

Kehumista ainakin oli!

Maarit

Loistava

Jussi

Kirja eteni concoergemaisella letkeydellä (mitä tarkoittaakaan?), kunnes 60% luettuani (olisipa Bookbeatissa sivunumerot!) alkoi ärsyttää. Mikä? Jatkuva itsekehu. Pilkotaan viinirypäleet kolmen palan tertuiksi. Tarjotaan sampanjan kyytipojaksi juomasuulaketta. Huhhahhei ja hurraa! Conciergen itsetutkiskelu viinirypäle-suulakekehun jälkeen kuitenkin ohjasteli teoksen uudelleen raiteleen. Annetaanpa siis kirjalle arvosanaksi kolme rypälettä ja suulake plussaksi.

Jussi