Daavidintähdet- Kristina Ohlsson

Arvostelu 4.1
15h 5min
345 Sivut
Fredrika Bergman
bookCoverFor

Yhteenveto

Israelilainen legenda Paperipojasta, joka sieppaa ja surmaa lapsia, viriää henkiin Tukholmassa kun kaksi juutalaispoikaa katoaa.

Tukholman talvessa tapahtuu murha: juutalaisen päiväkodin opettaja ammutaan, ja samana päivänä kaksi juutalaispoikaa katoaa. Siviilitutkija Fredrika Bergmanin ja rikospoliisi Alex Rechtin paineet kasvavat, kun varmistuu että kadonneet pojat on surmattu. Hangesta löytyneillä uhreilla on päässään paperikassit, joihin on piirretty kauhistuneet kasvot. Tekotapa viittaa vanhaan juutalaiseen myyttiin lapsia vainoavasta Paperipojasta. Juutalaisen pikkutytön kadotessa panokset kovenevat: saadaanko Paperipoika pysäytettyä ennen seuraavaa uhria? Kaikki jäljet johtavat Israeliin.

Kristina Ohlsson (s. 1979) on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä sekä viimeksi Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön (ETYJ:n) analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Vuodesta 2012 Ohlsson on ollut vapaa kirjailija. Vuonna 2013 hän julkaisi ensimmäisen jännitysromaanin nuorille lukijoille Glasbarnen . Kristina Ohlsson asuu Tukholmassa.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Outi Menna
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

5

Äänikirjan kesto:
15h 5min
Sivut:
345
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.4.2017
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510421505
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510411834

What other people think

Reviews of Daavidintähdet – E-kirja, Äänikirja

Hyvä

Heini

Kiitos ❤️❤️❤️ olipa jännä.

Anne

Jatkuva epätietoisuus ja jännitys piti loistavasti otteessaan. Erittäin hyvä.

Elena-Kristina