Dagbok från fängelset - Paradiset- Jeffrey Archer

Arvostelu 3.9
10h 58min
381 sivua
Prison Diaries
bookCoverFor

Yhteenveto

DAG 89 MÅNDAGEN DEN 15 OKTOBER 2001 14.30:
"På skylten står det North Sea Camp, 1.5 kilometer. När vi närmar oss fängelsets infart är det första som slår mig att det inte finns några elektroniska grindar, inga höga murar och ingen taggtråd. Jag släpps ut ur det trånga utrymmet i skåpbilen och går in i receptionen, där jag tas emot av en fängelsevakt. Mr Daff, som har en militärs utstrålning, ler glatt. Han lovar att efter Waylandfängelset kommer detta att kännas som en av Butlins semesterbyar."

Författaren Jeffrey Archer, eller intern FF8282, närmar sig friheten när han flyttas från Waylandfängelset till den öppna anstalten North Sea Camp i Lincolnshire. Här lever de intagna i en betydligt mer avslappnad miljö och i stark kontrast till den livsfarliga tillvaro Archer precis lämnat. Skillnaden mellan kategori C och D är som natt och dag. Men den lättsamma stämningen till trots håller NSC stenhårt på sina regler - något som Archer själv snart får erfara. Plötsligt har han framför sig tjugotvå dagar på det ökända HMP Lincoln. En plats, där traumatiska upplevelser räknas som vardagsmat...

Detta är den tredje delen i Jeffrey Archers "Prison diaries". Boken innehåller hans egna dagboksanteckningar och reflektioner från tiden i fängelse.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Anders Bellis
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
10h 58min
sivua E-kirja:
381
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
16.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726467116
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726466393

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)