De sju systrarna : Maias bok

- Lucinda Riley

Arvostelu 4.3
17h 1min
577 Sivua
De sju systrarna
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Första boken i romansviten som förtrollat en hel värld handlar om adoptivsystern Maia, vars sökande efter sitt förflutna för henne till Brasilien.

Maia D Aplièse och hennes fem adoptivsystrar samlas i sitt barndomshem Atlantis, ett vackert slott vid Genevasjöns kust, efter att deras adoptivfar, den mystiske miljardären Pa Salt, har gått bort. Underligt nog har han redan begravts till havs, men varje syster tilldelas varsin ledtråd som ska vägleda henne i sökandet efter sitt ursprung.

Maias ledtråd leder henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro. Väl där börjar hon lägga samman pusselbitarna

Åttio år tidigare, 1927, under Rios Belle Epoque , planerar Izabela Bonifacios far för hennes giftermål in i aristokratin. Under tiden arbetar arkitekten Heitor da Silva Costa på en kristusstaty som ska kallas Cristo Redentor och behöver resa till Paris för att finna den rätta skulptören som kan färdigställa hans verk. Den äventyrslystna och passionerade Izabela övertalar sin far att låta henne följa med Heitor och hans familj till Europa innan sitt giftermål. Där, i Paul Landowskis studio utanför Paris och på de intima kaféerna i Montparnasse träffar hon den unga och ambitiösa skulptören Laurent Brouilly, och genast vet hon att hennes liv aldrig kommer bli sig likt.

De sju systrarna är den första boken i en unik, förtrollande serie om sju böcker baserad på legenden om Plejaderna, de sju systrarnas stjärnkonstellation, och Lucinda Riley visar sin talang för historieberättande som aldrig förut. Rättigheterna till en tv-serie har köpts.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Gabriella Andersson

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

17h 1min

Sivua:

577

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

14.10.2019

Äänikirjan kustantaja:

Bazar Förlag

ISBN Äänikirja:

9789180061155

E-kirjan kustantaja:

Bazar Förlag

ISBN e-kirja:

9789180061148

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle De sju systrarna : Maias bok – E-kirja, Äänikirja

👍😊

Carina

Lukija oli selkeäsanainen ja sai kirjan elämään. Tarina oli koskettava, todentuntuinen ja jännittävä. Suosittelen!

Susanna

Jag kunde knappt slita mig från boken å läsarens lugna klara röst är skön att lyssna till.

Asta