De som aldrig glömmer- Karl Eidem, Jale Poljarevius

Arvostelu 4
10h 20min
280 Sivut
Hannah Kaufman
bookCoverFor

Yhteenveto

Stockholmspolisen Hannah Kaufman blir rekryterad av Säpo för att delta i en av de största internationella operationerna i modern tid. Det är en kall januaridag 2020 när Israels säkerhetstjänst, Mossad, kontaktar Säpo och berättar att terroristen Abu Q äntligen lokaliserats efter ett halvår av spaningar i ytterst farliga IS-kontrollerade områden i Syrien och Irak. Abu Q, som varit hjärnan bakom två terroristattentat i Sverige, har nu spårats till den lilla syriska staden Al-Sukhnah och det är där Operation Blixtnedslag ska äga rum.

Bara några dagar efter telefonsamtalet från Mossad sitter Hannah, både rädd och exalterad, på flyget mot Damaskus. I all hast fick hon lämna sin kära Emil hemma och utan att riktigt berätta hela sanningen om uppdraget för honom och familj, var hon nu under täckmantel på väg mot totalt främmande mark ...

"De som aldrig glömmer" är del 3 i serien om Hannah Kaufman, en rafflande spionthriller med högt tempo i internationell miljö som inte lämnar någon läsare oengagerad.

Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Jale Poljarevius är polisintendent och expert på organiserad brottslighet. Han är även känd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
10h 20min
Sivut:
280
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
26.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726780468
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726780543

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

0