Dead End- Janne ”Nacci” Tranberg

Arvostelu 3.7
10h 31min
247 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Suomen seuratuimman rikollisen raadollinen ja kaunistelematon kuvaus paostaan, kiinnijäämisestään sekä Katiska-oikeudenkäynnissä langenneesta pitkästä uudesta tuomiostaan.

Janne Nacci Tranbergin aiemmin kirjoittama pakotarina Wanted nousi ostetuimpien, luetuimpien ja kuunnelluimpien kirjojen kärkeen. Kiinni jäätyään ja pitkän tuomion saatuaan hän on jatkanut Sörkan vankilassa tarinaansa siitä, mihin se Espanjan pakoaikana jäi. Puolet tarinasta on vielä kertomatta.

Dead End -teoksessa Tranberg kuvaa jännittävää pakoiluaan Espanjassa, taustoittaa kiinniottoaan, Suomeen luovutusta sekä pitkää ja raastavaa oikeudenkäyntiä, jossa hänet tuomittiin Katiska-vyyhden päätekijänä.

Janne Tranberg on moottoripyöräjengi Cannonballin entisiä johtohahmoja, joka etsintäkuulutettiin alun perin talousrikossyytteiden perusteella. Tranberg pakeni syytteitään Etelä-Eurooppaan, jossa hän piilotteli etsintäkuulutettuna useita vuosia. Kiinni jäätyään hän hänet tuomittiin Suomen suurimmassa huumeoikeudenkäynnissä vuosiksi vankilaan.

Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
10h 31min
Sivut:
247
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Docendo
ISBN Äänikirja:
9789523822498
E-kirjan kustantaja:
Docendo
ISBN e-kirja:
9789523822634

© Docendo (Äänikirja)

© Docendo (E-kirja)