Demi & Ace 2: Rakkauselämää- Laura Eklund Nhaga

Arvostelu 4.5
22min
Demi & Ace
bookCoverFor

Yhteenveto

Raikas kuusiosainen audiosarja siitä kuinka outoa rakkaus on.

Miltä romantiikan kyllästämä maailma näyttää aromanttisen ihmisen silmin kerrottuna? Mitä rakkaudesta jauhavat ihmiset oikeastaan tarkoittavat? Demi & Ace on ennakkoluuloton ja hauska kuuden audiotarinan sarja.

Parhaat ystävät Demi ja Ace ovat demi- ja aseksuaalisia, ja yhdessä he yrittävät ottaa selkoa ihmisten kummallisista romantiikkaan ja seksiin liittyvistä tavoista. Se vain on kaikkea muuta kuin helppoa, sillä muut käyttäytyvät niin kummallisesti. Tunnistettavasti nykymaailmaa ja populaarikulttuuria peilaavissa tarinoissa riittää oivalluksen hetkiä paitsi omaa identiteettiään pohtiville, myös vaikkapa romanttisten komedioiden ystäville. Kirjoittaja Laura Eklund Nhaga osoittaa teksteissä taitavasti kuinka suurta osaa romantiikka yhä vain näyttelee jopa 21. vuosisadan maailmassa. Kuusiosaisen sarjan toisessa osassa tavataan Demi, pastelliväreihin pukeutuva parantumaton romantikko – joka ei vain koskaan ole ollut rakastunut. Miksi ei? Ja mistä voi parhaiten saada selville, miltä rakkaus oikeastaan tuntuu?

Laura Eklund Nhaga on aktivisti, spoken word -artisti, käsikirjoittaja ja näyttelijä. Hän on saanut huomiota myös runoilija Amanda Gormanin suomentajana.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Riie HeikkiläLaura Eklund Nhaga
Muoto:
Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
22min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510486122

© WSOY (Äänikirja)