Demi & Ace 4: Kun Harry tapasi Demin

Demi & Ace 4: Kun Harry tapasi Demin

Tietoa kirjasta

Raikas kuusiosainen audiosarja siitä kuinka outoa rakkaus on.

Miltä romantiikan kyllästämä maailma näyttää aromanttisen ihmisen silmin kerrottuna? Mitä rakkaudesta jauhavat ihmiset oikeastaan tarkoittavat? Demi & Ace on ennakkoluuloton ja hauska audiotarinoiden sarja.

Parhaat ystävät Demi ja Ace ovat demi- ja aseksuaalisia, ja yhdessä he yrittävät ottaa selkoa ihmisten kummallisista romantiikkaan ja seksiin liittyvistä tavoista. Se vain on kaikkea muuta kuin helppoa, sillä muut käyttäytyvät niin kummallisesti. Tunnistettavasti nykymaailmaa ja populaarikulttuuria peilaavissa tarinoissa riittää oivalluksen hetkiä paitsi omaa identiteettiään pohtiville, myös vaikkapa romanttisten komedioiden ystäville. Kirjoittaja Laura Eklund Nhaga osoittaa teksteissä taitavasti kuinka suurta osaa romantiikka yhä vain näyttelee jopa 21. vuosisadan maailmassa. Kuusiosaisen sarjan neljännessä osassa Demi ajautuu juttelemaan rakkaudesta ystävysten vuokraisännän Harryn kanssa – ja päätyy kokeilemaan deittiäppejä.

Laura Eklund Nhaga on aktivisti, spoken word -artisti, käsikirjoittaja ja näyttelijä. Hän on saanut huomiota myös runoilija Amanda Gormanin suomentajana.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Demi & Ace 4: Kun Harry tapasi Demin