Den ädla konsten of not giving a f*ck

Den ädla konsten of not giving a f*ck

Tietoa kirjasta

VÄRLDSSUCCÉN OM HUR DU FÅR ETT LYCKLIGARE LIV - NU ÖVER 8 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!


Mark Manson presenterar ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: Att bry sig mindre och i stället fokusera på rätt saker är det mest effektiva sättet att leva ett lyckligare liv!

I Den ädla konsten of not giving a f*ck får du mängder av skarpa och underhållande anekdoter som illustrerar vad som gör detta synsätt så omvälvande samt ett stort antal konkreta tips på hur du gör för att ge ditt liv en ny och bättre riktning.


MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk författare bosatt i New York, vars självbetitlade blogg - där han skriver om relationer, livsval och populärpsykologi - har över två miljoner besökare i månaden. Den ädla konsten of not giving a f*ck [The Subtle Art of Not Giving a F*ck] har blivit en internationell succé och redan sålt i otroliga åtta miljoner exemplar.


»En rak och kompromisslös bok full av bra råd som går emot dina vanliga instinkter. En njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med.« Kirkus Reviews

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Den ädla konsten of not giving a f*ck