Den här sommaren kan bli min död- Malin Stehn

Arvostelu 4.3
3h 58min
128 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Fanny ska börja på högstadiet efter sommaren, och då är det dags att bli lite mognare. Hon måste bara klara av att göra vissa saker och klara av att sluta med vissa andra saker. Bara en sån sak att hon fortfarande har svårt för att sova borta. Eller att hon inte kan dricka något som någon har hällt upp utan att hon såg - man vet ju faktiskt inte vad som är i då! Superpinsamt att behöva köpa bindor hos Ica-Pelle. Det är så pinsamt att det är risk för att man dör. På riktigt! Tursamt nog har Fanny en bästis som hon delar det mesta med, men vissa saker får bara dagboken reda på. Det finns gränser för allt, till och med för vad man pratar om med en bästis. Eller? Fanny lyckas överleva sommaren, och det finns nog goda chanser för att hon klarar sig på högstadiet också.

Trots att det är ångestfyllda tankar i Fannys huvud angriper Malin Stehn ämnet med humor och hög grad av igenkänningsfaktor för tjejer i slukaråldern.

"Jättebra att du tagit upp så mycket som är svårt, nuförtiden verkar det ju ännu svårare att vara ung. Din bok är viktigare än nånsin. Och dessutom är den rolig det behövs också i denna konstiga värld. Hoppas du reser omkring till skolor och läser ur din bok alla behöver den!" - Barbro Lindgren

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

3h 58min

Sivut:

128

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

16.5.2020

Äänikirjan kustantaja:

Bokförlaget Opal

ISBN Äänikirja:

9789172263192

E-kirjan kustantaja:

Bokförlaget Opal

ISBN e-kirja:

9789172998155