Den otursförföljde Max Crumbly 1-3- Rachel Renée Russell

Arvostelu 4.5
7h 8min
bookCoverFor

Yhteenveto

Rachel Renée Russells succéböcker om den otursförföljde Max Crumbly - hela serien!

»Sätt Max Crumbly i händerna på en unge i slukaråldern och den börjar fnissa direkt!« Belinda Graham, Tidningen Kulturen

I Den otursförföljde Max Crumbly: Skolans hjälte möter vi Max Crumbly för första gången. Han har precis tagit det första steget in i en ny, läskig värld: South Ridge Middle School.

Det är mycket som är toppen med hans nya skola, men där finns också ett stort problem: Doug Thurston, skolans mobbare, vars hobby är att låsa in Max i hans skåp. Om Max bara kunde vara som hjälten i de serier han älskar. Men Max enda superkraft är tyvärr förmågan att känna doften av pizza på flera kilometers avstånd.

I Kaos i skolan - som tar vid där första boken slutar - har Max precis kraschlandat mitt i en maffig Köttmonsterpizza efter en nattlig färd genom South Ridge Middle Schools ventilationssystem. Nu är han omgiven av stora mängder smält ost och tre hänsynslösa inbrottstjuvar på uruselt humör. Kommer hans vän och sidekick, datorsnillet Erin, att kunna hjälpa honom?

Max och Erin otursfyllda äventyr fortsätter i Marodörernas mästare, där de störer ihop med både nya och gamla fiender. Kan de två vännerna undvika att bli påkomna - och få kvarsittning - samtidigt som de håller South Ridge Middle School fritt från mobbare, kriminella och andra marodörer?

RACHEL RENÉE RUSSELL är den bästsäljande författaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i över 45 miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ylva StålmarckTorun Lidfeldt Bager
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 8min
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
28.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Modernista
ISBN Äänikirja:
9789180238878

© Modernista (Äänikirja)