Den otursförföljde Max Crumbly #2: Kaos i skolan- Rachel Renée Russell

Arvostelu 4.6
1h 50min
62 Sivut
Den otursförföljde Max Crumbly
bookCoverFor

Yhteenveto

»Sätt Max Crumbly i händerna på en unge i slukaråldern och den börjar fnissa direkt!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen

När vi sist träffade vår hjälte, MAX CRUMBLY, höll han just på att kraschlanda mitt i en maffig Köttmonsterpizza, efter en nattlig färd genom South Ridge Middle Schools vidsträckta ventilationssystem. Nu är han omgiven av stora mängder smält ost – och av tre hänsynslösa inbrottstjuvar, på uruselt humör!

Kommer Max att bli RIVEN i flagor som mozzarellaost på DOMEDAGENS HÅRDGRÄDDADE PIZZABOTTEN? Eller kommer hans vän och sidekick, det supersmarta datorsnillet Erin, att hjälpa honom ur hans farliga – och kladdiga – belägenhet? Och hur kommer hon i så fall reagera när hon upptäcker att han har hennes isprinsessdräkt på sig?

Kaos i skolan är den andra, superspännande boken i Rachel Renée Russells serie om skolkillen Max Crumbly. En både nervkittlande och frustande rolig bok för barn i skolåldern. Boken är gjord i lättläst dagboksstil med massor av illustrationer. Ett måste för alla som älskar Nikkis dagbok och Dagbok för alla mina fans.

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ylva Stålmarck
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
1h 50min
Sivut:
62
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
10.4.2020
Äänikirjan kustantaja:
Modernista
ISBN Äänikirja:
9789178935772
E-kirjan kustantaja:
Modernista
ISBN e-kirja:
9789177017851

© Modernista (Äänikirja)

© Modernista (E-kirja)