Det enda rätta – Del 2

Det enda rätta – Del 2

Tietoa kirjasta

Del 2 av 2 av Det enda rätta

AV FÖRFATTAREN TILL LIVBÅTEN KOMMER EN NY FILOSOFISK THRILLER!

En dag råkar Maggie Rayburn, på ren impuls, stjäla ett komprometterande dokument från sin chefs skrivbord. När upptäckten leder till att fler bedrägerier uppdagas tvingas hon, av de hon trodde var sina vänner, att välja: sanningen eller dem.

Samtidigt i Irak har kapten Sinclair utfärdat en förhastad order med dödlig utgång. Men hans önskan att åtgärda misstaget verkar kunna leda till än mer katastrofala effekter.

I Livbåten skrev Charlotte Rogan om människans skrupellösa förmåga att rationalisera bort sin nästas rätt till livet. I Det enda rätta vänder hon på resonemanget. Här möts vi av människor som strävar efter att göra det rätta, men för vem?

Med avslöjande perspektivbyten undersöks sambanden mellan vitt skilda människors liv och konsekvenserna av att följa sitt eget hjärtas röst.

Charlotte Rogan gav ut sin första bok lagom till pensionen. Hennes debutroman, Livbåten, låg överst på både amerikanska och engelska bästsäljarlistor, nominerades till The Guardians First Book Award, The International IMPAC Dublin Award och översattes till 26 språk. I Sverige mottogs den av en unisont jublande kritikerkår.

E-kirja

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Det enda rätta – Del 2