Dewey Decimal- Nathan Larson

7h 51min
197 Sivut
Dewey Decimal
bookCoverFor

Yhteenveto

Storskalig terrorattack, influensapandemi och ett kollapsat Wall Street. New York är en skugga av sitt forna jag. Medan staden kämpar sig upp ur vrakresterna intar en namnlös man stadsbiblioteket på 42nd Street. En man med tvångssyndrom, en stor kärlek till litteratur och en komplicerad moralkod. Minnet sviktar och inte ens han själv känner till hemligheten om sitt eget mörka förflutna.

Helst vill Dewey Decimal vara ifred med sina böcker, men när hans uppdragsgivare kallar in honom till ett till synes enkelt uppdrag, kan Dewey inte säga nej. Uppdraget exploderar dock i en blodig härva av våld, skiftande lojaliteter och gamla vendettor, och frågan om Deweys bortglömda identitet väcks åter till liv med förnyad kraft.

"Läsningen håller högt tempo och nya trådar i intrigen avlöser varandra i en närmast brutal hastighet."
Tidningen Kulturen

"Korthuggen och lika brutalt effektiv som rock'n'roll."
Ystads Allehanda

Dewey Decimal är Nathan Larsons kritikerhyllade romandebut och den första delen i en trilogi om den bokälskande och våldsamme Dewey. Nathan Larson är också musiker och spelar bland annat med sin fru Nina Persson i bandet A Camp. Han komponerar även filmmusik och har skrivit musik till en lång rad filmer och tv-serier. Nathan Larsson bor med sin fru och son i New York.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Andreas Öberg
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
7h 51min
Sivut:
197
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
28.8.2013
Äänikirjan kustantaja:
Word Audio Publishing
ISBN Äänikirja:
9789175231792
E-kirjan kustantaja:
Bokfabriken
ISBN e-kirja:
9789187301247

© Word Audio Publishing (Äänikirja)

© Bokfabriken (E-kirja)