DIMILY - Rakastan

Did I Mention I Love You?

- Estelle Maskame

Arvostelu 4.5
14h 19min
Dimily
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun 16-vuotias Eden Munro päättää viettää kesän isänsä ja tämän uuden vaimon luona Santa Monican rantakaupungissa Kaliforniassa, hän ei arvaa, mihin tuli oikein lähteneeksi. Edenillä on nyt arjessaan kolme uutta velipuolta, joista vanhin on Tyler Bruce, paha poika, jolla on lyhyt pinna ja iso ego.

Eden tulee vedetyksi mukaan Tylerin ystäväpiiriin ja kalifornialaiseen teinielämään. Yrittäessään oppia ymmärtämään Tyleriä hän huomaa olevansa peruuttamattomasti ihastumassa siihen ainoaan väärään - velipuoleensa. Lisätään soppaan Tylerin ripustautuva tyttöystävä ja Edeniin silmänsä iskenyt poika, ja luvassa on salaisuuksia, valheita ja kosolti draamaa. Mutta kuinka Eden saa pidettyä tunteensa kurissa? Ja saako hän ikinä selville totuutta Tylerista?

”Lumosi ja hurmasi minut täysin... Kirjoista puhuessaan ihmiset tulevat turhan helposti väittäneeksi, etteivät voineet laskea kirjaa käsistään, mutta tässä tapauksessa en todellakaan kyennyt laskemaan sitä käsistäni. Vakuuttelin itselleni, että lukisin vain pari sivua lisää, ja ennen kuin huomasinkaan olin lukenut kolme lukua. Ehdoton 5/5: ihanaa kesälukemista, enkä malta odottaa, että pääsen lukemaan loput sarjasta!” - Teen Book Hoots

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Sirpa Parviainen

Muoto:

Äänikirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 19min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.2.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512419357

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle DIMILY - Rakastan – Äänikirja

♥️

Sonja

Itfpyfoyx

Jenna

Ihana

Jenni

Tosi tosi hyvä kirja.

Kerttuli