Diorin salaisuus- Natasha Lester

Arvostelu 4.3
15h 24min
364 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Muotikonservaattori Kat Jourdan löytää isoäitinsä syrjäiseltä mökiltä mittaamattoman arvokkaan Diorin leninkien kokoelman. Hän alkaa kuumeisesti selvittää, miten ihanat muotiluomukset ovat päätyneet hänen isoäitinsä huomaan.

Englannissa vuonna 1939 Skye Penrose on ensimmäisten naisten joukossa raivannut tiensä Royal Air Forcen lentäjäksi. Kohtaaminen nuoruudenystävä Nicholaksen kanssa tuo sodan keskelle ilonpilkahduksen ja uusia ystäviä. Nicholas on kihlannut salaperäisen ranskalaisnaisen nimeltä Margaux Jourdan, jonka myötä Skye tutustuu Catherine Dioriin, maineikkaan muotisuunnittelijan sisareen. Skyella ja hänen uusilla ystävillään ei ole vielä aavistustakaan edessä siintävistä vaaroista...

Pariisissa 1947 Christian Dior esittelee ensimmäisen vaatekokoelmansa sodasta toipuvalle maailmalle. Hän nimeää ensimmäisen parfyyminsä, Miss Diorin, Ranskan vastarintaliikkeessä taistelleen sisarensa kunniaksi.

Leninkien arvoitusta penkoessaan Kat alkaa nähdä isoäitinsä aivan uusin silmin. Mutta olisiko joidenkin salaisuuksien paras antaa levätä rauhassa?
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Terhi Leskinen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
15h 24min
Sivut:
364
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512426614
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512427024

© Gummerus (Äänikirja)

© Gummerus (E-kirja)