Dire Straits

  Tulossa oleva kirja

E-kirja: 15.2.2022

Äänikirja: 15.2.2022

Ikonisen bändin tarina ensi kertaa sen jäsenten itse kertomana
Dire Straits -yhtyeen basisti ja alkuperäisjäsen John Illsley on tallentanut bändin 15-vuotisen taipaleen värikkäät vaiheet yhdessä Mark Knopflerin kanssa.
Viihdyttävät muistelmat kertovat, mitä kaikkea kätkeytyi menestyksen ja myyntilukujen taakse. Kirja on tulvillaan humoristisia ja koskettavia anekdootteja.
Illsley löysi eräänä aamuna tuntemattoman miehen makoilemassa kämppänsä lattialla kitara sylissä. Outo vieras oli Mark Knopfler, josta tuli paitsi bänditoveri, myös elinikäinen ystävä.
Syntyi Dire Straits, joka sai nimensä poikien senhetkisestä, puutteen ja vaikeuksien leimaamasta tilanteesta. Muutaman onnekkaan sattuman johdosta lahjakkailla muusikoilla ei kuitenkaan pian ollut puutetta mistään. Jatkuvasti kasvava suosio tarkoitti maailmankiertueita ja valtavaa levymyyntiä.
Menestyksen kääntöpuolella on armottomia keikka- ja levytysaikatauluja, bändin sisäisiä jännitteitä ja kuluttavia riitoja sekä kiertue-elämän aiheuttamia paineita kotona. Kiertolaiselämän uuvuttama bändi soitti viimeisen kiertuekeikkansa 9.10.1992.
Näytä lisää