Disneyn kultaiset klassikkosadut (e-äänikirja)

Disneyn kultaiset klassikkosadut (e-äänikirja)

Tietoa kirjasta

Kymmenen rakastetuinta kultaista Disney-klassikkotarinaa!

Tammen kultaiset kirjat ovat ihastuttaneet vuodesta 1952. Tämä kirja kokoaa samoihin kansiin kymmenen Walt Disneyn iki-ihanaa klassikkotarinaa, kuten Aristokatit, Robin Hood, Viidakkokirja, Peter Pan, Bongo sirkuskarhu ja monta muuta. Luvassa on suloisia iltasatuhetkiä!

Tammen kultaiset kirjat ovat tärkeä osa suomalaista lapsuutta. Sarja on oiva osoitus siitä, miten korkeatasoinen lasten kuvakirja säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle. Moni jo isovanhemmaksikin ehtinyt muistaa Tammen kultaiset kirjat omasta lapsuudestaan. Ehkä pienet lukijat vuorostaan löytävät sarjan kirjoista tarinoita, joita he muistelevat vielä vuosikymmentenkin päästä.

Lastenkirjailija Marjatta Kurenniemi (7.5.1918-14.11.2004) syntyi Helsingissä, mutta asui viimeiset elinvuotensa Taipalsaaressa. Kurenniemi kirjoitti vuosien kuluessa kattavan valikoiman kirjoja: satujen, nuortenromaanien ja runojen lisäksi myös näytelmiä. Kaiken kukkuraksi hän suomensi lukemattomat määrät lastenkirjoja. Kurenniemen esikoisteos Pukke Punamuurahaisen seikkailut ilmestyi vuonna 1946. Hänen tunnetuin tuotantonsa on kuitenkin Onneli ja Anneli -sarja, jossa toistuvat Kurenniemen rakkaimmat aiheet: lapsen onni ja unelmat sekä huolenpitoa tarvitseva luonto.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Disneyn kultaiset klassikkosadut (e-äänikirja)