Dj – Käsikirja- Mikko Mattlar

Arvostelu 4.6
12h 6min
326 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kaikki dj:n työstä.

Perusteos dj:n työstä kiinnostuneille – harrastuksen aloittamiseen, uralla etenemiseen ja musiikin tekemiseen.

Mitä tarvitsee tietää, jos haluaa dj:ksi? Miten harrastuksesta saa ammatin ja ammatissa kehittyy? Miten dj:t tekevät musiikkia? Miten tie tähtiin onnistuu, jos sinne tähtää?

Ensimmäinen suomenkielinen dj:n työn käsikirja on kattava tietopaketti kaikesta alalla menestymiseen tarvittavasta: dj-soiton periaatteista, alan historiasta, musiikkituntemuksen hankkimisesta, tekniikasta, lakipykälistä, palkkioista, dj:n ja yleisön vuorovaikutuksesta…

Mikko Mattlarin perustavanlaatuinen tietokirja pohjaa kirjoittajan pitkään dj-kokemukseen sekä kymmeniin aktiivisesti esiintyvien dj:den haastatteluihin. Äänen pääsevät niin baarikansaa ympäri Suomen viihdyttävät eri genrejen soittajat kuin Suomen nimekkäimmät klubi-dj:t Darudesta Milla Lehtoon ja Rony Rexistä Mista S:ään.

Mikko Mattlar on tietokirjailija ja vuodesta 1993 aktiivisesti keikkaillut dj, joka haaveili nuorena ruotsinlaiva-dj:n työstä, mutta on toistaiseksi esiintynyt enemmän radiossa, klubeilla, festivaaleilla ja underground-tapahtumissa. Hän on kirjoittanut suomalaisen dj-alan historiasta aikaisemmin teoksen Stadin diskohistoria (2017).

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 6min
Sivut:
326
Kielet:
suomi
Julkaistu:
26.8.2021
Äänikirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN Äänikirja:
9789510462355
E-kirjan kustantaja:
Johnny Kniga
ISBN e-kirja:
9789510462348

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)