Döden i sjön

Döden i sjön

Tietoa kirjasta

Mysdeckar-serien Morden i Cherringham består av fristående fall lösta av den udda duon Jack och Sarah. Perfekt cosy crime för dig som gillar Morden i Midsomer!

Under en galamottagning på det tjusiga Repton House omkommer en man tragiskt. Lady Repton och hennes sonson, som vill locka gäster till herrgårdens konferensverksamhet, har tillsammans med byns ledning bjudit in gäster från en fransk by. Efter en kväll som varit generös med både mat och dryck drar sig den franske hedersgästen undan. Morgonen därpå hittas han flytande i sjön på egendomen. Det ser ut att ha varit en olycka, tills Jack och Sarah börjar undersöka fallet närmare.

Sarah Edwards, ensamstående mamma och webbdesigner, och Jack Brennan, änkling och hårdkokt före detta polis från New York, utreder brott i idylliska Cherringham i Cotswolds - ett sömnigt samhälle där det aldrig händer någonting. Tills det börjar dyka upp fall efter fall för Sarah och Jack…

Alla delar i Morden i Cherringham är fristående, avslutade fall och serien kan läsas i valfri ordning. Döden i sjön är fall nummer 7.

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Döden i sjön