Dominoefekti

Arvostelu 3.6
5h 28min
164 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun Venäjän uhka muuttuu todeksi

Ruotsalainen tiedustelupalvelu-upseeri Jackie Philipson piilottelee maailmalta vuokra-asunnossa Gotlannin Visbyssa. Hänen viimeisimmästä tehtävästään saamansa haavat eivät kenties koskaan parane, ja Jackie epäilee, voiko hän enää palata aiempaan elämäänsä.

Jackiella ei kuitenkaan ole valinnanvaraa, kun hänen esimiehensä ja mentorinsa armeijan tiedustelu- ja turvallisuuspalvelusta pyytää häntä johtamaan operaatio Valkoista Lunta. Selittämättömät sähkökatkot, sabotaasit ja häiriötilat ravistelevat Ruotsia. Onko kyse pelkästä sattumasta vai vieraan tahon vaikuttamisyrityksisistä?

Ruotsin tietämättä venäläinen tiedustelupalvelu on jo aloittanut oman suunnitelmansa toteuttamisen. Gotlanti on vain nappula pelissä, jossa panoksena on koko Itämeren alueen hallinta. Jackie ja hänen tiiminsä taistelevat aikaa vastaan estääkseen tuon pelinappulan kaatumisen Venäjän syliin. Vihollinen on kuitenkin ulottanut lonkeronsa myös Jackien lähipiiriin.

Dominoefekti on pysäyttävän ajankohtainen vakoojatrilleri. Se on saanut inspiraationsa todellisista tapahtumista ja kirjailijan pitkästä urasta Ruotsin tiedustelupalvelussa.

"Vauhdikas ja aivan liian lähellä rumaa todellisuutta." -Patrik Oksanen, toimittaja, kirjailija ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija

Carolina Angelis on ruotsalainen kirjailija, jolla on yli 20 vuoden työkokemus Ruotsin tiedustelupalvelussa. Angelis työskentelee nykyisin turvallisuusneuvonantajana ja luennoitsijana, ja hänet nähdään usein kommentaattorina vakoiluun ja turvallisuuspolitiikkaan liittyvissä aiheissa. Hän debytoi kirjailijana vuonna 2018 vakoiluromaanilla Tunn is.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Terhi Kemppinen

Muoto:

Äänikirjan kesto:

5h 28min

Sivua:

164

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728419588

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788728419731

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Dominoefekti –
Äänikirja, E-kirja

Ihan mielenkiintoinen.

Pia

👌🏻

Satu

😐

Veli

Ihana lukija!

Anne