Du är inte längre min dotter- Frida Boisen

Arvostelu 4.4
11h 19min
293 Sivut
Såriga familjerelationer
bookCoverFor

Yhteenveto

Frida Boisen följer upp den hyllade romandebuten Berätta aldrig det här med en gripande berättelse om våld, missbruk och övergrepp

Under ett gräl med sin dotter ställs Frida mot väggen. Hur kunde hon förlåta sin pappa? I jakten på sanningen hittar Frida elva dammiga dagböcker och gamla brev, där hon ställs öga mot öga med sitt eget vittnesmål som barn.

Efter skilsmässan från mamma Rosita gifter pappa Peter snabbt om sig, och hans internationella karriär tar honom via Tyskland till Indonesien på andra sidan jorden. Tonåriga Frida byter uppväxten i förorten mot en ny kontinent i hopp om att äntligen få lära känna sin pappa. Men lika idylliskt som lyxlivet i det lilla palatset låter, med tjänstefolk, cocktailpartyn och swimmingpool, lika ruttet är det på insidan, med en oundviklig katastrof som hägrar vid horisonten.

Du är inte längre min dotter är en fängslande berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
11h 19min
Sivut:
293
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
4.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bookmark Förlag
ISBN Äänikirja:
9789189298842
E-kirjan kustantaja:
Bookmark Förlag
ISBN e-kirja:
9789189298835

© Bookmark Förlag (Äänikirja)

© Bookmark Förlag (E-kirja)