Eat Pray Love- Elizabeth Gilbert

Arvostelu 4.2
16h 1min
bookCoverFor

Yhteenveto

Elizabeth Gilbertin Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä on inspiroinut ja rohkaissut lukuisia ihmisiä itsetutkiskeluun ja elämänmuutokseen ilmestymisestään lähtien.

Kolmeakymppiä lähestyvällä Elizabeth Gilbertillä on kaikki mitä moderni nainen voi toivoa: aviomies, maaseutukoti ja menestyksekäs ura, mutta silti hän tuntee itsensä onnettomaksi ja turhautuneeksi. Paniikkikohtaukset ja sekava olo tekevät arjesta tuskallisen. Lopulta Elizabeth päättää päästää irti kaikesta turvallisesta ja ulkoisesti näyttävästä. Hän lähtee matkalle, joka muuttuu pohjimmiltaan matkaksi omaan itseen. Elizabeth sukeltaa syvälle mielensä kolkkiin kolmen kulttuurin koskettamana: Italia tuo hänen elämäänsä nautinnon, Intia henkisyyden, ja matka Indonesiaan eheyttää hänet.

"Hurmaava, älykäs ja erittäin viihdyttävä." - Time
"Kirjan käyttövoimina ovat älykkyys, nokkeluus ja elämänriemu." - The New York Times
"Elizabeth Gilbertin matka on hyvinkin tekemisen arvoinen." - Entertainment Weekly
"Jos luet vain yhden kirjan, lue tämä." - Sun

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Taina Helkamo

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

16h 1min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.8.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512420193

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Eat Pray Love – Äänikirja

Välillä kirja oli vähän tylsähkö. Ehkä kirjan ilmestymisen aikaan tällainen on ollut mullistavaa mutta tässä hetkessä tässä ei ole mitään uutta ja monet kirjat kertovat samoista asioista. Lukija ääntää toisinaan ärrät jotenkin kummallisesti. Välillä se ärsytti suunnattomaati.

Elina

Paikoitellen puuduttavaa, mutta toisaalta mielenkiintoista kuunneltavaa, kun kirjailija selittää matkakohteistaan syvemmin. Ihana tarina! ♥️

Tiia

Rakastan näitä tarinoita, paikkoja, huumoria - ihan kaikkea! Aika lensi siivillä tämän kirjan kanssa ❤️

Saara

Nerokas

Merja

Aivan liian suurin odotuksin aloitin tämän kirjan. Pettymyshän siinä tuli. Varsinainen tarina eteni paikoin kuolettavan hitaasti kun päähenkilö pohti asioita ja siteerasi eri gurujen/ajattelijoiden viisaita ajatuksia. Monta kertaa olin jättää kirjan kesken mutta ryhdistäydyin ja kuuntelin loppuun.

Laura

Hieno kirja lopulta vaikka välillä meinasin jo luovuttaa. Rohkea teko tuoda oma elämänsä esille kaikkine ongelmineen. Kumoa itsekin pystyisi tuohon! Kiitos!

Merja

Ihana

A

Lempikirja 💕💕💕💕💕

Heidi

Eläytyminen

Lukijan valtava eläytyminen ja italian kieleen mielettömän aidon tuntuista eläytymistä mm. jalkapallo-ottelusta kertovassa kohdassa! 🤩

Aino

Yllätyin siitä miten paljon kirja poikkesi leffasta.

Mari