Ehkä tällä kertaa

- Jill Mansell

Arvostelu 3.9
12h 15min
281 Sivua
Kepeän kuplivat romaanit
bookCoverFor

Yhteenveto

Kepeän kupliva kesäromanssi on parasta lomaseuraa

Ehkä tällä kertaa – kyllä ehdottomasti! Jill Mansellin hauska ja romanttinen romaani on kesälukemista viihdyttävimmillään.

Mimi ihastuu Goosebrookin kylään ja sen asukkaisiin tullessaan tapaamaan sinne isäänsä. Tai no, koppava Henrietta on oma lukunsa. Kylässä on kiinnostavia nähtävyyksiä: on houkutteleva Paddy, on ystävällinen Lois ja sitten on Cal, jonka kanssa Mimi joutuu lammaspainiin jo ennen kättelyä.

Aika kuluu ja Mimi päätyy vierailemaan Goosebrookiin kerta toisensa jälkeen. Uraansa keskittyvällä Mimillä on kotona Lontoossa poikaystävä ja parhaan kaverin kanssa kimppakämppä. Tästä huolimatta hänen olonsa on eniten kotoisa Goosebrookissa, etenkin Calin ollessa lähellä. Toisiinsa vetoa tuntevalla kaksikolla ovat tunteet kohdallaan, mutta ovatko elämäntilanteet ja aika koskaan sopivat rakkaudelle?

Jill Mansellin hauskojen, romanttisten ja ihastuttavan maanläheisten tarinoiden vietäviksi ovat antautuneet jo miljoonat lukijat ympäri maailman. Mansellin teos sopii kesän lukulistalle kuin pörriäinen hunajapyttyyn, ja tällä kertaa suristellaan lukumatkalle Cotswoldsin maaseudulle Englantiin.

Jill Mansell (s. 1958) on yksi tämän vuosituhannen menestyneimmistä brittiläisistä naiskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 13 miljoonaa kappaletta. Suomeksi häneltä on julkaistu romaanit Kaikki alkoi salaisuudesta, Ehkä tällä kertaa, Kolme ihanaa asiaa sinusta ja Mirandan suuri virhe. Joulun alla 2022 ilmestyi suomeksi Ja sitten tulit takaisin, tammikuussa 2023 Pitäisikö kertoa? ja kesäkuussa on luvassa Silkkaa piknikkiä.

Mansell ei kirjoissaan kaihda vaikeampiakaan aiheita, mutta kirjoittaa niistä omalla tyylillään lämpimän humoristisesti. Kirjailijana hän on kuin suklaarasia: vaikka jokainen konvehti on erilainen sisukseltaan, tietää silti aina saavansa jotain herkullista.

Bristolissa asuva Mansell on täysipäiväinen kirjailija. Tosin omien sanojensa mukaan hän kirjoittaa vain silloin, kun ei keksi enää korvaavaa tekemistä – esimerkiksi television katselemista, hedelmäkarkkien syömistä ja kodin läheisellä kentällä harjoittelevien rugbynpelaajien seuraamista.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Pirjo Ruti

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

12h 15min

Sivua:

281

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.7.2021

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523761544

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523761537

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ehkä tällä kertaa – E-kirja, Äänikirja

Vasta viimeisen 10 minuutin aikana kirjassa tapahtui se mitä olisi pitänyt tapahtua ja paljon paljon aikaisemmin.

Anna-Erika

Tosi ihana

Tanja

ihana, koskettavakin paikoin. Piti otteessaan koko kirjan ajan, vaikka genrelleen tyypillisesti olikin suht yllätyksetön juonen käänteissä.

Nina

Ihana hyvänmielen kirja, vaikka lopun lähes heti arvaakin 😍

Johanna