Ehkä tällä kertaa

- Jill Mansell

Arvostelu 3.9
12h 15min
281 sivua
Kepeän kupliva Cornwall
bookCoverFor

Yhteenveto

Kepeän kupliva kesäromanssi on parasta lomaseuraa

Ehkä tällä kertaa – kyllä ehdottomasti! Jill Mansellin hauska ja romanttinen romaani on kesälukemista viihdyttävimmillään.

Mimi ihastuu Goosebrookin kylään ja sen asukkaisiin tullessaan tapaamaan sinne isäänsä. Tai no, koppava Henrietta on oma lukunsa. Kylässä on kiinnostavia nähtävyyksiä: on houkutteleva Paddy, on ystävällinen Lois ja sitten on Cal, jonka kanssa Mimi joutuu lammaspainiin jo ennen kättelyä.

Aika kuluu ja Mimi päätyy vierailemaan Goosebrookiin kerta toisensa jälkeen. Uraansa keskittyvällä Mimillä on kotona Lontoossa poikaystävä ja parhaan kaverin kanssa kimppakämppä. Tästä huolimatta hänen olonsa on eniten kotoisa Goosebrookissa, etenkin Calin ollessa lähellä. Toisiinsa vetoa tuntevalla kaksikolla ovat tunteet kohdallaan, mutta ovatko elämäntilanteet ja aika koskaan sopivat rakkaudelle?

Jill Mansellin hauskojen, romanttisten ja ihastuttavan maanläheisten tarinoiden vietäviksi ovat antautuneet jo miljoonat lukijat ympäri maailman. Mansellin teos sopii kesän lukulistalle kuin pörriäinen hunajapyttyyn, ja tällä kertaa suristellaan lukumatkalle Cotswoldsin maaseudulle Englantiin.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Pirjo Ruti
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
12h 15min
sivua E-kirja:
281
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523761544
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523761537

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)