Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu- Sisko Savonlahti

Arvostelu 3.5
6h 16min
162 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

”Tiedän, että minun on tehtävä tälle kaikelle jotain ja vähän äkkiä. Mutta vielä hetken ajan minä haluan maata parvekkeella ja muistella entistä poikaystävääni.”

Näin ajattelee nuori nainen asunnossaan, jonne kantautuu ihmisten kiljunta Linnanmäeltä. Kohta on kesä, ja on aika päästä erosta yli. Täytyy nousta murheen alhosta, täytyy löytää työpaikka, täytyy rakastua, täytyy käynnistää positiivisuuden kierre.
Mutta pitääkö täyttää ulkopuolisten odotuksia vai toimia sen mukaan, mitä itse haluaa? Mistä tietää, mitä itse haluaa? Niin paljon kysymyksiä, ja usein houkuttelevimmalta tuntuu huonekasvien pintamullan tarkkailu, ystäville tekstaaminen, sipsidipin sekoittaminen ja makuuasento hintavan vuokra-asunnon parvekkeella.
Kuinka hänen käy?

Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu yhdistelee oivaltavasti kepeää huumoria ja melankoliaa. Se on suora ja tarkka kuvaus herkästä kaupunkilaisarjesta.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 16min
Sivut:
162
Kielet:
suomi
Julkaistu:
22.10.2018
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512413980
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512412099

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu – E-kirja, Äänikirja

Ehkä odotin lopusta parempaa.

Tiina

Rakastaa on kohtuullisen vahva sana, mutta kuvaa hyvin fiiliksiäni tätä kirjaa kohtaan :). Vaikkakin se oli negatiivisessä hengessä kirjoitettu, oli siinä kuitenkin jotain uutta, pirskahtelevaa ja innostavaa. Nautin samaistuttavuudesta, ja oli mukava lukea ”tavallisen ihmisen tavallisesta arjesta” vastoinkäymineen kaikkineen. Lukijan ääni btw sopi kirjaan täydellisesti:)

Aure

Hyvin kirjoitettu, mutta sävyltään kovin negatiivinen. Ei vaikuttanut viihteeltä. Hyvää ajankuvaa ja osittain samaistuttava päähenkilö. En oikein tiedä oliko tarkoitus vihata, sääliä vai tsempata häntä. Jännä lukukokemus psykologian, romanttisten romaanien ja dekkareiden jälkeen.

Merja

Mukavaa ajanvietettä.

Tiina

Kevyttä lukemista, loppu hieman tylsä ja näin ollen pettymys. Ihana pirjo lukijana!

Heidi

Lukijan ääni ja äänenpainot syventävät tekstin sävyä upeasti. Tarina miellyttänee enemmän lukijaa, jota ei haittaa muistojen ja havaintojen yksityiskohtainen erittely ilman erityistä huippukohtaa tai tihentymää. Päähenkilö on kyllä aika persoona!

Henna

Kevyttä ja viihdyttävää kuunneltavaa

Riitta

Tykkäsin tosi paljon. Kepeää, hauskaa, oivaltavaa. Oli ihana astua toisen saappaisiin ja katsoa, millaista arki voisi olla jos olisin tämä toinen. Kirjan asiat olivat arkisia ja tuttuja ja se teki helpoksi sen, että tuntui kuin päähenkilö olisin ollut minä tai kaverini. Tuli mieleen Anni Saastamoisen ”Sirkka” kirja, ei pelkästään saman lukijan takia. Myös ”Eleanorille kuuluu ihan hyvää” on hiukan samantyylinen. Eli jos tykkää tästä, voi tykätä näistä mainitsemistanikin :)

Laura

Ei mukaansatempaava, mutta kuitenkin ajatuksia herättävä.

Anna

Jeppis Siskoa

Veera

ihan ok

Clarissa

Tylsä loppu, muuten ihan hauskaa ja kevyttä luettavaa

Essi

🙏🏼😌

Susa

Keskiverto

Odotin että jotain oikeasti tapahtuisi...

NOORA

Hyvä

Hyvää ilta lukemista!

Anna