Elä enemmän, stressaa vähemmän- Susan Billmark, Mats Billmark

Arvostelu 3.9
4h 19min
95 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Hyvän elämän avaimet, tässä ja nyt.

Mats ja Susan Billmarkin uraauurtava bestseller läsnäolon ja hetkessä elämisen taidosta.

Elä enemmän, stressaa vähemmän avaa havainnollisesti kommunikaation tärkeyttä ihmissuhteissa, muutoksen merkitystä ihmisenä kasvamisessa ja tietoisen läsnäolon vaikutusta mielenrauhaan, iloon ja hyvään oloon. Kirja on ollut Ruotsissa vuoden 2015 yllätysbestseller.
"Jokainen meistä on joskus kokenut hetken, jolloin kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen; koemme muutaman silmänräpäyksen ajan tyyneyttä ja sisäistä rauhaa ja haluamme jäädä tuohon tilaan Tiedät epäilemättä mitä tarkoitamme - muutama sekunti täydellistä rakkauden ja ilon tunnetta yhdessä lastesi, kumppanisi tai lemmikkisi kanssa, tai vaikkapa yksin luonnossa kulkiessasi. Tuollaisena hetkenä olet saanut pienen maistiaisen tietoisesta läsnäolosta."

Susan ja Mats Billmark on ruotsalainen pariskunta, joka päätti julkaista omilla säästöillään opaskirjan kaikille stressistä ja murehtimisesta kärsiville. Kirjasta tuli valtava bestseller, ja sitä on myyty pelkästään Ruotsissa muutaman kuukauden aikana yli 100 000 kappaletta. Sekä Mats että Susan ovat kokeneet päivätyössään burnoutin, ja nykyään työskentelevät vapaina kirjoittajina ja kouluttajina.

Kääntäjä(t):
Tommi Uschanov
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 19min
sivua E-kirja:
95
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510482131
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510418154

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)