Elämä haltuun- Nicole LePera

Arvostelu 4.1
10h
209 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Maailmanlaajuinen menestysteos tuo uuden näkökulman henkiseen hyvinvointiin ja itsestä huolehtimiseen.

Elämä haltuun on holistisen psykologian uraauurtava teos, jonka avulla voit vapautua vahingollisista käyttäytymismalleista ja opit, miten elää vivahteikasta ja aitoa elämää.

Lapsuuden traumat ja ikävät kokemukset ilmenevät aikuisena muun muassa läheisriippuvuutena, tunne-elämän epäkypsyytenä ja toistuvina vahingollisina käyttäytymismalleina. Jos tuhoisiin tapoihin ei puututa, ne synnyttävät ikävän kierteen, mikä näkyy tyytymättömyytenä ja pahoinvointina. Nicole LePera turhautui kliinisen psykologin työssään perinteisen psykoterapian vajavuuksiin. Etsiessään potilailleen – ja itselleen – parempia ratkaisuja hän kehitti kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveyteen sekä työkaluja, joilla jokainen voi huolehtia psyykkisestä, fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Koettuaan oppiensa mullistavan voiman omassa elämässään hän ryhtyi auttamaan muita – ja tuli tunnetuksi holistisena psykologina.

Nicole LePera on psykologi, joka lähestyy ihmisen hyvinvointia holistisesti. Maailmanlaajuisesti suositulla Instagram-tilillään (@the.holistic.psychologist) hän jakaa ajatuksiaan ja oppejaan.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Heidi TihveräinenLauri Sallamo
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
10h
sivua E-kirja:
209
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520436766
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520436759

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)