Elämänlanka

- Victoria Hislop

Arvostelu 4.1
16h 9min
308 Sivua
Historiaa Välimereltä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rakkaustarina kuin kaunis koruommel

Victoria Hislopin romaani Elämänlanka on unohtumaton tarina rakkaudesta ja ystävyydestä sekä valinnoista, joita jokaisen täytyy tehdä, kun elämältä putoaa pohja.

Thessalonikissa syttyy suurpalo vuonna 1917, ja monikulttuurinen kaupunki taistelee katastrofia vastaan. Tuona kohtalon yönä syntyy Dimitri, rikkaan kangaskauppiaan poika.

Viisi vuotta myöhemmin orvoksi jäänyt nuori Katerina ajautuu Thessalonikiin, missä hän elää tuntemattomien hyväntahtoisuuden varassa. Dimitrin ja Katerinan elämät punoutuvat toisiinsa ja huumaavan Thessalonikin vaiheisiin: etnisten ryhmien vainoon, natsimiehitykseen, luonnonmullistuksiin ja talouden romahdukseen.

Kun nuori mies kuulee vuosikymmeniä myöhemmin isovanhempiensa uskomattoman tarinan ensimmäistä kertaa, hän ymmärtää, että hänen on tehtävä valinta. Pitäisikö hänen jäädä ja vaalia isovanhempiensa perintöä?

”Elämänlanka on värikylläinen rakkaustarina, jonka taustana on Thessalonikin traaginen historia. (--) Yksityiskohtia pursuava tarina on kiinnostava sukellus Kreikan historiaan ja nykypäivään.” - Me Naiset

Victoria Hislop (s. 1959) on brittiläinen kirjailija. Hän sai vuonna 2007 parhaan tulokkaan Galaxy British Book Awards -palkinnon esikoisromaanillaan Saari, josta tehty tv-sarja sai suuren suosion. Hänen kirjojaan on käännetty noin 30 kielelle. Suomeksi hänen tuotannostaan on julkaistu romaanit Saari, Elämänlanka, Paluu, Ne, joita emme unohda sekä Saaren jatko-osa Eräänä elokuun iltana. Hislop asuu Kentissä puolisoineen, ja heillä on kaksi lasta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Susanna Tuomi-Giddings

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

16h 9min

Sivua:

308

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.7.2020

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789522799067

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522791726

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Elämänlanka – E-kirja, Äänikirja

Hidas lukija, mutta upea tarina!

Oona

Hienosti kirjoitettu kirja Kreikkasta, kreikkalaisten elämästä ja historiasta. Lukijalle myös iso kiitos.

Sari

👍👍

Tuula

Ihana💟

Helena