Ella ja kaverit lapsenvahteina- Timo Parvela

Arvostelu 4.7
1h 10min
31 Sivut
Ella ja kaverit
bookCoverFor

Yhteenveto

Palkkaisitko lapsenvahdiksi Ellan ja hänen luokkakaverinsa?

Suosikkisarjan kuudennessatoista kirjassa Ellan ja kavereitten oma opettaja ja opettajan vaimo lähtevät romanttiselle kylpylälomalle. Kaikki on huolellisesti valmisteltu lapsen- ja koiravahtia myöten. Sattumusten kautta käy kuitenkin niin, että Ella ja kaverit päätyvät lapsenvahdeiksi opettajien luullessa homman olevan ammattilaisen käsissä.

Ella ja kaverit yrittävät parhaansa, mutta tehtävä osoittautuu luultua haastavammaksi. Siksi ystävykset päättävät lopulta lähteä etsimään opettajia palauttaakseen lapset ja koirat heille...
Ella ja kaverit lapsenvahteina on toinen Mervi Lindmanin kuvittama sarjan kirja. Sen reilunkokoinen formaatti, helppolukuinen teksti ja hauska piirroskuvitus sopivat kaikentasoisille lukijoille, myös aloittelijoille. Uutuuskirja on aiempien tapaan itsenäinen jatko-osa.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan innokkaasti monissa maissa. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Monipuolinen Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina. Mervi Lindman on lahjakas ja kautta maailman rakastettu kuvittaja.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

21

Äänikirjan kesto:
1h 10min
Sivut:
31
Kielet:
suomi
Julkaistu:
29.1.2015
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513182977
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513183073