Emil Wern 3 – Silverskatten

- Anna Jansson

Arvostelu 4.5
55min
36 Sivua
Emil Wern - detektiv
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Äntligen skriver deckardrottningen Anna Jansson för barn! Mitt i den gotländska idyllen utspelar sig dessa kluriga pusseldeckare, där Emil Wern - Maria Werns son - fått huvudrollen. Roligt och spännande för nybörjarläsaren!

Emil är elva år och bor i Visby, precis innanför ringmuren. Där i trädgården står en gammal gul kiosk som Emil har förvandlat till detektivbyrå. Och i Visby behövs det verkligen en sådan, för det kryllar av skumma typer. Tillsammans med lillasystern Linda och den ganska korkade hunden Molly löser Emil riktigt knepiga mysterier.

I Silverskatten snubblar Emil över ett nytt fall vid ett besök i Gotlands fornsal. Där råkar han höra att det försvinner silvermynt från Spillingskatten - världens största silverskatt. Hela sju kilo har skatten minskat med den senaste tiden! Efter en hel del klurande står Emil och lillasystern Linda med fyra misstänkta: guiden Lucy T Rex, museichefen Sten Grå, silversmeden Filip Hammartång och städerskan Katarina Jamas. Vem av dem kan det vara? Alla har motiv, men bara en saknar alibi ...

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

55min

Sivua:

36

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

20.2.2018

Äänikirjan kustantaja:

Rabén & Sjögren

ISBN Äänikirja:

9789129705386

E-kirjan kustantaja:

Rabén & Sjögren

ISBN e-kirja:

9789129692174