Empatian voima työssä

Empatian voima työssä

Tietoa kirjasta

Kiristyvässä kilpailussa menestyvät ne, jotka ymmärtävät empatian voiman.

Kansainväliseen tutkimukseen ja liike-elämän esimerkkeihin perustuva tietopaketti, jonka tarjoamin välinein empatia muuttuu yrityksen konkreettiseksi voimavaraksi.

Lannistavassa ilmapiirissä työntekijä ei innovoi, ei kehity eikä hehkuta. Empaattisessa yhteisössä taas työntekijän rohkeus, luovuus ja yhteistyöhalu vahvistuvat. Sitoutuminen ja halu ponnistella yhteiseksi hyväksi kasvavat.

Vuodesta 2014 yrityksiä empatiataidoissa kouluttanut kauppatieteilijä ja tutkija Miia Paakkanen esittelee kirjassaan työkaluja työyhteisön tunnetaitojen parantamiseen. Kirja tarjoaa välineet yrityksen tämänhetkisen tilanteen testaamiseen, keinot ongelmakohtien korjaamiseen ja tutkittua tietoa siitä, miksi empatia kannattaa työelämässäkin. Tunnetaitojaan kehittänyt työntekijä ja johto luovat laadukkaampaa vuorovaikutusta, hyvinvointia ja parempaa tulosta, kestävästi.

Miia Paakkanen on kansainvälinen tutkija, jonka tekeillä olevan väitöskirjan aiheena on myötätunto elämisen tapana ja organisaatioiden voimavarana. Hän on perustajajäsen monitieteisessä CoPassion-tutkimushankkeessa, joka tutkii ensimmäisenä Suomessa myötätunnon vaikutuksia organisaatioissa. Paakkanen on kokenut yritysvalmentaja, joka opastaa organisaatioita tunnetaitojen soveltamisessa.

Kirjailija.Miia Paakkanen
Lukija.Tuuli Paju

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Empatian voima työssä