En andra chans i juletid

En andra chans i juletid

Tietoa kirjasta

Veronica har burit på en familjehemlighet i nästan femtio år. En hemlighet som kommer att förändra livet för alla involverade efter den kommit ut. Sittande vid köksbordet en juldag i Lund börjar hon sakta men säkert berätta historien hon burit inom sig ett halvt sekel för sitt barnbarn Chloe.

Året är 1971 och unga Veronica har flyttat till drömmarnas stad – London. Och det är där, en vacker decemberdag, då hon för första gången möter hans blick. Med ögon att drunkna i och ett leende som gör henne knäsvag kan Veronica inte hjälpa att falla för den vackra italienaren Francesco. Men livet kommer emellan och hemligheten tär isär det förälskade paret.

Med hjälp av sitt barnbarn väcks Veronicas hopp på nytt och det är äntligen dags att kämpa för det hennes hjärta vill ha. Men kommer de lyckas hitta tillbaka till varandra eller är deras kärlek för evigt förlorad?

Anethe Bergendahl föddes år 1963 i Malmö. Med ett brinnande intresse för skrivande ändå sedan barnsben har hon länge haft författardrömmar. Drömmen gick äntligen i uppfyllelse 2018 då hon gav ut sin första bok Livet blir aldrig som man tänkt. En andra chans i juletid är hennes fjärde feelgoodroman.

ruotsi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle En andra chans i juletid