En förknorrad vinter- Måns Gahrton, Johan Unenge

Arvostelu 4.6
1h 44min
65 Sivut
Hotell Gyllene Knorren
bookCoverFor

Yhteenveto

En gris, en liten pojke som heter Ingo och lite otur i allt de tar sig för. Hotell Gyllene knorren har kanske inte allt man kan önska av ett hotell. Snarare sånt som ställer till det. Men de behöver ju gäster. Och i tävlingen om utmärkelsen Snöstjärnan måste de ställa upp! I konkurrens med Grossman hotell...

Hotell Gyllene knorren är kanske inte Östra glesbygdens mest attraktiva vinterhotell... Så hur kan de vinna utmärkelsen Snöstjärnan? De tävlar ju mot Grossmans, som har ALLT man kan önska. Finns det nån chans i världen att den nitiska kontrolltanten Margit skulle kunna uppskatta Gyllene knorrens små egenheter, som att få en gris i huvudet vid lunch, eller att det kommer mystiska grymtningar ur karaokemaskinen?

Det är galet och roligt i Måns och Johans serie "Hotell Gyllene knorre"n, som är en blandning av "Fawlty Towers" och "Emil i Lönneberga". Den knäppa och kåserande berättartonen lämpar sig lika bra för 6-åringen, som för tonåringen och den vuxne.

Läs även ”Den mystiska gästen”, ”Spöket i rum 13”, ”Loke den lömskes skatt”, ”Sommarkaos på guldkusten”, ”Den oerhört hemliga dammsugaren” och "Korv med bröllop".

Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

7

Äänikirjan kesto:
1h 44min
Sivut:
65
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
1.11.2010
Äänikirjan kustantaja:
Bonnier Audio
ISBN Äänikirja:
9789173484411
E-kirjan kustantaja:
Bonnier Carlsen
ISBN e-kirja:
9789143510706