En hemlig plats

En hemlig plats

Tietoa kirjasta

Den värsta dagen i hans liv var inte när hans syster försvann ...
Det var dagen då hon kom tillbaka.

Joe ville aldrig återvända till Arnhill. Med tanke på hur det varit med hans gamla gäng – sveket, självmordet – och det som hände när hans syster försvann, ville han aldrig mer se sin hemstad. Men Joe har inget val, inte när ett blodisande mejl hamnar i hans inkorg:

Jag vet vad som hände din syster.
Nu händer det igen …

Att lura till sig ett lärarjobb på skolan han gått på är enkelt. Att konfrontera sina före detta vänner, som inte är särskilt glada att se honom igen, och samtidigt försöka undvika fi enderna han har skaffat sig sedan dess, är svårare.
Men det svåraste av allt blir att återse den gamla övergivna gruvan där hans liv förändrades för alltid och till sist inse den skrämmande sanningen om Arnhill, sin syster och sig själv.
Den värsta dagen i Joes liv var nämligen inte när hans syster försvann.

C. J. Tudor är en författare som hamnat på Sunday Times bästsäljarlista med böcker som har publicerats i fyrtio länder över hela världen. Hon har vunnit International Thriller Writers Award och Strand Magazine Award för bästa debutroman. Hon bor i Sussex i England med sin partner och dotter.

”Storbritanniens kvinnliga motsvarighet till Stephen King.”
– DAILY MAIL

”C.J. Tudor är fantastisk. Jag längtar efter att se vad hon hittar på härnäst.”
– HARLAN COBEN

”Tudors Kritmannen var en enastående thriller med en ny fräsch röst och en kuslig intrig. En hemlig plats är till och med ännu bättre.”
– THE WASHINGTON POST

”Ett måste för alla skräckfantaster.”
– DAILY EXPRESS

”Mörk, gotisk och oerhört fängslande.”
– J.P. DELANEY

”Om du gillar mina grejer kommer du gilla den här.”
– STEPHEN KING

”Helt lysande. Jag var fängslad från början till slut. Jag förväntade mig en otäck skräckhistoria som jag skulle behöva läsa med alla lampor i huset tända, men den här boken är mycket mer än så.”
– C.L. TAYLOR

Kirjailija.C.J. Tudor
Lukija.Mimmi Kandler

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle En hemlig plats