Englantilainen romanssi- Niina Mero

Arvostelu 3.7
10h 14min
268 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Valloittava, älykäs ja hauska esikoisromaani, joka on ahmaistava kerralla.

Englantilaisia romantikkoja rakastava Nora saa siskoltaan kutsun häihin Oxfordiin. Höttöisiä häähaaveita karsastava Nora suostuu vastahakoisesti kutsuun, mutta perillä sulhasperheen kartanon goottilainen viehätys ja vehreät puutarhat sekä yliopistokaupungin vanhoilta kirjoilta tuoksuva tunnelma pyyhkäisevät hänet jaloiltaan.

Idylli kuitenkin rakoilee, kun uteliaalle Noralle selviää, että aatelissuvun vanhempi poika on kadonnut jäljettömiin vuosia sitten. Kaiken lisäksi Noran viisasteleva sydän muljahtelee vastusteluista huolimatta englantilaisille herrasmiehille ja verhotuille salaisuuksille. Brittiläinen kohteliaisuus kätkeekin taakseen totuuksia, joiden seuraukset voivat olla kohtalokkaat.

Niina Meron ahmittavassa esikoisromaanissa Bridget Jonesin mustiin pukeutuva ystävätär kohtaa Kotiopettajattaren romaanin goottilaisuuden, Downton Abbeyn kartanotunnelman ja brittidekkarien juonittelut.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
10h 14min
Sivut:
268
Kielet:
suomi
Julkaistu:
6.5.2019
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512416127
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512414109

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Englantilainen romanssi – E-kirja, Äänikirja

Kirja ei tuntunut alkavan koskaan. Juoni kulki pitkästyttävästi eteenpäin, ja hahmot jäivät todella latteiksi.

Aliina

Yllättävän kiva myös sellaiselle kuulijalle, joka ei kovin paljoa romanttista chick litiä harrasta. Lisäpisteitä kirjallisuusgenren ja goottikulttuurin käsittelystä.

Ritva

Helppoa luettavaa, vei mukanaan. Selkeä lukija.

Mervi

Kauniisti ja kutkuttavasti kirjoitettu erinomainen draama! Kirjailijan kieli on rikasta ja kohtaukset lipuvat silmissä helposti. Yllättäviä käänteitä loppuun asti. Lukija erinomainen. Kirjallisuuden viittauksia on paljon, mutta itse pidin niiden tuomista vivahteista ja päähenkilön intohimosta aihetta kohtaan. Suosittelen!

Laura

Kiva juoni, hyvä tarina. Hieman liikaa viittauksia kirjallisuusklassikoihin 😉

Sanna

Ihan mielenkiintoinen. Viittaukset kirjallisuuteen ja sen henkilöihin menivät suurelta osin itseltä korkealta ohi, mutta pääpiirteittäin ihan mukavaa luettavaa.

Miia

Ihan jees

Kaunista sanailua, mutta minun makuuni ehkä jopa liikaa syvennytään romantiikan ajan kirjailijoihin..

Elina