Eniten vituttaa parisuhde

Eniten vituttaa parisuhde

Tietoa kirjasta

Faktat: 1) parisuhteita on helvetisti, 2) niissä kaikissa on kaikki päin persettä ja 3) maailmassa on vitullinen määrä kirjoja. Tästä reipas matematiikan kandi kertolaskee, että parisuhteiden äärimmäistä perseyttä on varmasti käsitelty useissa eri kirjoissa. Peruskirjailija ei kuitenkaan osaa edes ynnätä. Niinpä yhtään tällaista teosta ei tähän päivään mennessä ole tehty.

Kirjallisuuskentällä ammottava aukko saa viimein täytettä, kun vitutusveljekset Pasa ja Atpo kiteyttävät ilmiön: PARISUHDE VITUTTAA!!! Aivan turha tulla meille länkyttämään jostain huuruisesta toistenne täydentämisestä! Täydentäkää mieluummin läheistä merta!

Eniten vituttaa parisuhde -kirjassa tylytetään seurustelu, avo- ja avioliitto, rekisteröity parisuhde ja kaikki suhteen alkuun ja loppuun liittyvä vitunaikainen pelleily. Yllätyksettömästi myös parisuhteettomuus vituttaa. Mukana on lyhyitä vitutuslohkaisuja aitoon EVK-tyyliin (paskan kutsuminen aidoksi ei kyllä lisää sen arvoa) sekä pidempiä analyysejä parisuhteen vittumaisuudesta.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Eniten vituttaa parisuhde