Enkelintekijä- Camilla Läckberg

Arvostelu 4.2
14h 36min
347 Sivut
Fjällbacka
bookCoverFor

Yhteenveto

Pääsiäinen vuonna 1974 Valön saaressa Fjällbackan liepeillä. Illallispöytä on tyylikkäästi katettu, mutta kaikki paitsi perheen yksivuotias tytär Ebba ovat poissa. Oliko kyseessä rikos vai katosiko perhe omasta halustaan? Arvoitus ei koskaan ratkea.

Vuosikymmenien päästä Ebba palaa Valön saareen. Hän ja hänen aviomiehensä Mårten ovat hiljattain menettäneet kolmevuotiaan poikansa, ja yrittäessään selvitä surustaan he ovat päättäneet avata majatalon vanhaan sisäoppilaitokseen, jota Ebban isä aikanaan johti ankaralla kädellä. Ebba ja Mårten ovat hädin tuskin ehtineet asettua aloilleen, kun he joutuvat tuhopolttoyrityksen kohteeksi. Ja kun he taloa remontoidessaan ryhtyvät poistamaan ruokasalin lattialautoja, löytyy niiden alta kuivunutta verta... Mitä Ebban perheessä oikein tapahtui - ja tapahtuu?

Kirjailija Erika Falck tuntee tapauksen taustat ja suvun naisten traagisen historian. Hän päättää hakeutua Ebban puheille ja selvittää viimein mysteerin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

14h 36min

Sivut:

347

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.6.2013

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512094769

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512093793

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Enkelintekijä – E-kirja, Äänikirja

Ok bok

Erica

👍👏

Sirpa

Taattua Camillaa👌🌹👌

Ari

Hyvä kirja

Kirsti

Läckberginnkaikki kirjat on maailman parhaita. Olen aivan koukussa niihin.b

maria

Todella mielenkiintoinen kirja,minä pidin kovasti🤩

Virpi

Jännittävä

Elina

Lukija oli tsempannut edellisestä kirjasta. Tarina oli hyvin rakennettu.

Outi

Hyvä Outi Vuoriranta (lukija)! Oletko kenties nukkunut kielten tunneilla? Saksalainen nimi Göring lausutaan "gööring", ei "jööring". Ruotsalainen nimi John lausutaan "jon", ei "zon". Ruotsalainen nimi Johan lausutaan "juuhan", ei "joohan". Onneksi olet sentään oppinut lausumaan Patrikin ja Erican nimet oikein. Aikaisemmissa kirjoissa lausuit virheellisesti "paatrik" ja "eriikka". Monet ruotsalaiset paikannimet lausut myös päin honkia. Miten olisi, jos pyytäisit apua joltakin hyvin ruotsia puhuvalta henkilöltä?

Armi

Hieman liian hyppivä kerronta sekava Välillä vaikea pysyä perässä missä mennään

Aila

Päähenkilö voisi olla napakampi toiminnoissaan ettei ajoittain käytös ärsyttäisi, muuten hyvä tarina. Lukija huono.

Seija

Ok

Maritta

👍

Tara

☺️

Marika

Sujuvaa kerrontaa, kokoajan pienessä jännityksessä, lopussa isommassakin sai olla mukana ja liikuttaviin perhetragedioihin sai eläytyä. Myös lukija oli hyvä.

Marja-Liisa