Enkelrum- Hans Gunnarsson

Arvostelu 3.2
34min
23 Sivut
Novellix
bookCoverFor

Yhteenveto

Författaren Hans Gunnarsson räknas ofta som en av Sveriges främsta novellister, och efter vårens kritikerrosade roman All inclusive återvänder han nu till novellformatet med Enkelrum. Novellen utgör ett utmärkt exempel på författarens förmåga att skildra människor med en välbalanserad blandning av humor, obehag och kärlek.

Han hade just tagit ett foto av industribyggnaden när mobilen ringde. Det var hans ex. Hallå, svarade han kort, försökte låta som om han inte sett att det var hon som ringde. Men han var inte i närheten av hennes kyla. Vad vill du? sa hon tvärt, krävande, som om det var han som hade ringt henne. Hej, sa han. Är det du? Det räcker nu, sa hon. Det räcker nu. Va? sa han. Det brusade och plingade och skramlade i bakgrunden, som om hon ringde från ett tivoli. Jag vill att du lägger av, sa hon. Jag är i Finspång, sa han.

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Läs mer på novellix.se
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

62

Äänikirjan kesto:
34min
Sivut:
23
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
25.9.2015
Äänikirjan kustantaja:
Novellix
ISBN Äänikirja:
9789175890975
E-kirjan kustantaja:
Novellix
ISBN e-kirja:
9789175890814