Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja

- Tuomas Kyrö

Arvostelu 4.1
4h 11min
95 Sivua
Mielensäpahoittaja
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Löytyykö vastaus ATK-verkosta?

Sysi-Suomen paikallislehti lakkautetaan, Mielensäpahoittajalta katoaa yleisönosasto. Tukkeutuvatko suonet, leikkaako sydän kiinni, kun ei ole paikkaa missä voi kertoa mitä ajattelee ja mistä pahoittaa mielensä? Onko ihmisellä ääntä, jos hän jupisee yksin sohvalla, metsässä tai kellarissa?

Pojantytär kehottaa Mielensäpahoittajaa perustamaan atk-verkkoon oman sivuston mielipahalleen, näkemyksilleen ja maailmanparannusehdotuksilleen.

Mielensäpahoittajan bolgi saavuttaa odottamattoman suosion, vaikka päähenkilö itse enemmän epäilee 83-vuotiaan miehen päästöjen kiinnostavuutta. Verkkoon pudotettu ajatus tuottaa sivuääniä välihuutelijoilta, miniöiltä, lättähatuilta ja johtavilta poliitikoilta. Mielensäpahoittajalle saapuu yritysten yhteistyötarjouksia, kutsuja kopinakenkien ja kravattikaulojen juhliin, pyyntöjä Yleisradioon ja Pöllötelevision aamuohjelmiin. Kaikki tämä vain siksi, että Mielensäpahoittaja etsii vastausta häntä riivaavaan kysymykseen.

Oliko kaikki ennen paremmin?

Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja kertoo sekä ihmisten kaipuusta vanhoihin hyviin aikoihin että matkasta kohti tuntematonta tulevaisuutta.

Jälleen kerran Mielensäpahoittaja saa lukevan Suomen kansan nauramaan ja ymmärtämään, itseään ja itselleen.

Tuomas Kyrö (s. 1974 Helsingissä) on loistava humoristi, satiirikko ja taitava realististen tarinoiden kertoja. Useita romaaneja julkaissut Kyrö tunnetaan myös kolumnistina ja TV-panelistina. Lisäksi hän on suosittu podcast-ääni ja Twitterin seuratuin kotimainen kirjailija.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

6

Äänikirjan kesto:

4h 11min

Sivua:

95

Kielet:

suomi

Julkaistu:

23.10.2018

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510435472

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510435267

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja – E-kirja, Äänikirja

Taattua Kyröä, ja lukija aivan mahtava. Hykerryttävää tekstiä, nautin näistä kirjoista joka kerta

Riitta-Liisa

Hyvä

Petri

Alku oli todella hyvä. Keskikohdalla tuntui olevan vähän turhan paljon kirjeenvaihtoa kiinalaisen kanssa. Alkoi vähän kyllästyttämään. Loppua kohti taas parani. Ihan kelpo teos. Äänilukijalle täydet pisteet ja itse teokselle hieman vähemmän johtuen juuri tuosta keskikohdasta.

Sami

Hyvä kirja 🤗

Iida