Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja- Tuomas Kyrö

Arvostelu 4.1
4h 11min
95 Sivut
Mielensäpahoittaja
bookCoverFor

Yhteenveto

Löytyykö vastaus ATK-verkosta?

Sysi-Suomen paikallislehti lakkautetaan, Mielensäpahoittajalta katoaa yleisönosasto. Tukkeutuvatko suonet, leikkaako sydän kiinni, kun ei ole paikkaa missä voi kertoa mitä ajattelee ja mistä pahoittaa mielensä? Onko ihmisellä ääntä, jos hän jupisee yksin sohvalla, metsässä tai kellarissa?

Pojantytär kehottaa Mielensäpahoittajaa perustamaan atk-verkkoon oman sivuston mielipahalleen, näkemyksilleen ja maailmanparannusehdotuksilleen.

Mielensäpahoittajan bolgi saavuttaa odottamattoman suosion, vaikka päähenkilö itse enemmän epäilee 83-vuotiaan miehen päästöjen kiinnostavuutta. Verkkoon pudotettu ajatus tuottaa sivuääniä välihuutelijoilta, miniöiltä, lättähatuilta ja johtavilta poliitikoilta. Mielensäpahoittajalle saapuu yritysten yhteistyötarjouksia, kutsuja kopinakenkien ja kravattikaulojen juhliin, pyyntöjä Yleisradioon ja Pöllötelevision aamuohjelmiin. Kaikki tämä vain siksi, että Mielensäpahoittaja etsii vastausta häntä riivaavaan kysymykseen.

Oliko kaikki ennen paremmin?

Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja kertoo sekä ihmisten kaipuusta vanhoihin hyviin aikoihin että matkasta kohti tuntematonta tulevaisuutta.

Jälleen kerran Mielensäpahoittaja saa lukevan Suomen kansan nauramaan ja ymmärtämään, itseään ja itselleen.

Tuomas Kyrö (s. 1974 Helsingissä) on loistava humoristi, satiirikko ja taitava realististen tarinoiden kertoja. Useita romaaneja julkaissut Kyrö tunnetaan myös kolumnistina ja TV-panelistina. Lisäksi hän on suosittu podcast-ääni ja Twitterin seuratuin kotimainen kirjailija.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
4h 11min
Sivut:
95
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.10.2018
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510435472
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510435267

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja – E-kirja, Äänikirja

👍

Sami

Heikki Kinnunen on osaava lukija ja Kyrön mielesäpahoittaja aina yhtä hauska ja sopivassa määrin oivaltava. Pituuskin on mukavan napakka.

Hanna Kilpeläinen

Viisi tähteä :)

ANNA-LIISA

Kinnunen on hyvä lukija. Kyrön pitäisi enemmän ottaa selvää entistä aikaa ja uutta vanhuksen silmin. Kuka 85 vanhus käyttää älypuhelimia ja hipaisu tv:tä?

Eva-Stina

Hupaisa

Tuovi

Heikki käy lukijaksi, kuin nenä päähän...

Pasi

Mahtavaa lukija on Heikki.

Hannu

Loistava

Jani