Ennenkuulumaton matkapäiväkirja- Juha Vuorinen

Arvostelu 4.1
10h 9min
208 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Riemun kyynelet roiskuttavaa puheripulia matkaripulista

Juha Vuorisen neljännessätoista kolumnikokoelmassa Ennenkuulumaton matkapäiväkirja kaunokiroileva siilipää kiertää ympäri Eurooppaa tehdäkseen lopulta läkähdyttävän comebackin rakkaaseen Tuusulaansa.

Vuorinen ei säästele ainakaan itseään paljastaessaan toinen toistaan koomisempia matkakommelluksia vuosilta 2011–2022. Kirjan tapahtumien aikana kaksi lapsista on jo ehtinyt täysi-ikäistyä ja käytökseltään aikuistuakin, mitä ei kuitenkaan tapahdu heidän isälleen. Pappa Vuorinen paahtaa edelleen nuppi raivosta punaisena aina kun maailma ei toimikaan hänen pienen mutta kimeän pillinsä mukaan.

Mutta ei se jälkikasvunkaan kaali kolhuitta säästynyt, kun päätä hakattiin ekan tikin arvoisesti seinään kanarialaisessa perhehotellissa. Ja tuskin ihan lääketieteen oppikirjojen mukaan silloinkaan mentiin, kun äiti Vuorinen haki troppia korvatulehdukseensa ja lääkäri tuikkasikin ruiskunsa isä Vuorisen kannikkaan.

Kirjan häntäpäähän on koottu aiemmista hyväntekeväisyyskirjoista tuttuja tuoreempia havaintoja ajalta, josta aikanaan historiaa kirjoitetaan ISOIN KIRJAIMIN.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
10h 9min
Sivut:
208
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523769182
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523769205