Epäluonnolliset syyt

Epäluonnolliset syyt

Oikeuspatologin elämä ja monet kuolemat

Tietoa kirjasta

Tosielämän CSI

Ylistetty kirja avaa poikkeuksellisen näkymän patologin työhön ja aikamme tunnetuimpien tragedioiden kuolemansyyntutkimuksiin.

Iso-Britannian johtava oikeuslääkäri Richard Shepherd on viettänyt 30 vuotta kuolleiden salaisuuksia tutkien. Hänet kutsutaan paikalle, kun kuolema on yllättävä tai selittämätön, oli kyseessä sitten ”täydellinen murha”, luonnonkatastrofi tai outo onnettomuus. Jokainen ruumiinavaus on oma jännityskertomuksensa – ja Shepherd on suorittanut niitä yli 23 000. Lopulta elämä kuoleman parissa vaati veronsa myös hänen kohdallaan. Shepherd pureutuu muistelmissaan ruumiinavausten maailmaan ja ihmisyyden pimeimpiin puoliin. Hänet tunnetaan erityisesti työstään prinsessa Dianan kuoleman, 9/11:n ja Balin terrori-iskujen tutkijana. "Kiehtovimpia kirjoja, joita olen lukenut pitkään aikaan. -- En pystynyt laskemaan sitä käsistäni.” The Times, Books of the Year

Dr. Richard Shepherd on Iso-Britannian tunnetuimpia oikeuslääkäreitä. Hän on suorittanut uransa aikana yli 23 000 ruumiinavausta ja toiminut todistajana useissa korkean profiilin oikeusjutuissa.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Epäluonnolliset syyt