Erään kissan tutkimuksia

Arvostelu 4.2
8h 11min
227 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Katja Ketun huikaiseva romaani kieppuu aikojen lävitse ja antautuu villille luonnolle ja perillistä ikävöivän veren kutsulle.

Kirjailija saa keskenmenon ja menettää kykynsä puhua ja kirjoittaa. Paikalle lähetetään Taivaiden Tutkimustoimistosta Etsivä, mutta jokin menee pieleen, ja tuvan nurkkaan ilmestyykin Kissa, joka käy tutkimaan vintin lattialuukusta löytynyttä Isoisoäidin päiväkirjaa.

Kun uusi elämä on menetetty, kääntää Kirjailija katseensa menneisyyteen ja ikiaikaisiin syntysanoihin. Niiden taitajalla, Isoisoäidillä, on suomen kielen väessä ja voimassa parantajien mahti.

Voiko menneestä löytää lohdun ja tarkoituksen elämälle, kun tulevaisuutta ei ole?

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

8h 11min

Sivua:

227

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.10.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511464723

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511464716

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Erään kissan tutkimuksia –
Äänikirja, E-kirja

Huimaa historiakirjoitusta. Huima, villi mielikuvitus on kirjoittajalla ja viiltävä todellisuudentaju. Nautin kielestä, nautin eniten magian itsestäänselvyydestä ja luonnonuskonnon ja -tunnun voimakkuudesta.

Anne

Mielenkiintoinen teos. Upeaa tekstiä, kertakaikkisen loistava lukija, lukija suoritus ihan hämmensi. Kirjan teksti ja lukijan panos veivät minut aivan sanattomaksi. Onnea.

Eila

Loistava teos! Silkkaa juhlaa alusta loppuun, eikä suinkaan vähiten loistavan, ihan huikean upeasti lukevan Eija Ahvon ansiosta! Nyt ovat kirjailijan teksti ja lukijan tapa lukea täydellisesti yhdistyneet tekemään kirjasta suuren kuuntelunautinnon!

Hannele

Kieli oli rikasta ja mutta rinnakkain kulkevat tarinat kepoisia ja toisistaan irrallisia.

Katja