Eräänä elokuun iltana- Victoria Hislop

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

E-kirja: 29.7.2022

Äänikirja: 29.7.2022

Yhteenveto

Rakastetun Saari-romaanin kauan odotettu jatko-osa

Victoria Hislopin Eräänä elokuun iltana on Kreikan lähihistoriaan sijoittuva romaani kodin etsimisestä yhteiskuntaa ravistelevien mullistusten pyörteissä

Spinalongan saaren leprasiirtokunta suljetaan pysyvästi 25. elokuuta vuonna 1957. Joillekin päivä on suuren juhlan aihe, kun taas osa saaren asukkaista pelkää ulkomaailmaa enemmän kuin mitään muuta. Siirtokunnan sulkeutuessa yllättävä väkivaltainen hetki saa aikaan kauaskantoisia seurauksia. Aika pysähtyy paikoilleen Maria Petrakisille ja hänen sisarelleen Annalle, ja kaksi perhettä repeää erilleen Spinalongan tapahtumien vuoksi.

Siirtokunnan jäädessä menneisyyteen saaren asukkaat joutuvat kohtaamaan täysin uuden ja vieraan maailman, joka ei suhtaudu entisiin spinalongalaisiin ymmärtävästi tai ystävällisesti. Maria aloittaa oman matkansa kohti paikkaa, joka siintää hänen unelmissaan oikeana kotina. Hän joutuu myös huomaamaan, että menneisyyden tapahtumista huolimatta kaikki eivät ole valmiita jättämään heille tuttua saarta.

Victoria Hislop jatkaa Eräänä elokuun iltana -kirjassa Saari-kirjasta tuttujen hahmojen tarinaa ja tuo Kreikan lähimenneisyyden mullistukset elinvoimaisina lukijan eteen.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Kataja
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Kielet:
suomi
Julkaistu:
29.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523765832
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523765825

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)