Etsintäkuulutus- Laura Jane Williams

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

E-kirja: 11.7.2022

Äänikirja: 11.7.2022

Yhteenveto

Tosirakkaus ei ole kuollut – se on vain vähän myöhässä tänä aamuna.

Raikas ja kepeä romanttinen tarina satunnaisista kohtaamisista ja tosirakkauden voimasta. Täydellinen kesälomakirja Beth O’Learyn ja Jenny Colganin hengessä!

Daniel matkustaa töihin samalla metrolla joka aamu. Samassa vaunussa on myös Nadia – ainakin silloin, kun torkuttaminen tai viininjuonnin verot eivät estä ajoissa olemista. Eräänä aamuna Nadia huomaa Etsintäkuulutuksia-palstalla ilmoituksen, jossa tuntemattomaan naiseen metrossa ihastunut mies pyytää naista treffeille. Naisen kuvaus kuulostaa erehdyttävästi Nadialta… Alkaa palstan kautta käytävä kuuma kirjeenvaihto. Mutta rakkaus on aina haastavaa, erityisesti suurkaupungeissa. Nadian ja Danielin elämät limittyvät, mutta kohtaavatko he koskaan?

Laura Jane Williams (s. 1986) on englantilainen kirjailija, joka on opiskellut luovaa kirjoittamista ja toiminut aikakauslehden deittikolumnistina. Laura Jane eli pitkään diginomadin elämää ympäri maailmaa ja kirjoitti juttuja muun muassa Cosmopolitaniin, BuzzFeediin ja The Guardianiin. Hänen kirjojaan on käännetty yli 10 kielelle. Etsintäkuulutus on hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa, ja siitä on parhaillaan tekeillä myös tv-sarja.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Liimatainen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Kielet:
suomi
Julkaistu:
11.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520439293
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520439309

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)