Ett oemotståndligt begär

- Birgitta Bergin

Arvostelu 4.1
10h 25min
307 Sivua
Anna Holm
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.

Anna har allt hon någonsin önskat sig ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.

Ett oemotståndligt begär är den tredje, fristående delen i Birgitta Bergins succétrilogi om Anna Holm. De två första delarna är Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015).

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

10h 25min

Sivua:

307

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

5.9.2016

Äänikirjan kustantaja:

Bokfabriken

ISBN Äänikirja:

9789176293447

E-kirjan kustantaja:

Bokfabriken

ISBN e-kirja:

9789176293409

© Bokfabriken (Äänikirja)

© Bokfabriken (E-kirja)