Ettekö te tiedä kuka minä olen

Erilainen elämäkerta

Arvostelu 4.3
8h 38min
208 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Menestynyt yrittäjä ja luovuuden puolestapuhuja kääntää elämäkertakirjan idean ylösalaisin.

"Minua ei kiinnosta, mitä kaikkea olen tehnyt ja milloin. Sen sijaan olen kiinnostunut siitä, miten kohtaamani ihmiset ovat vaikuttaneet siihen, kuka tänään olen."

Saku Tuomisen oma ääni kannattelee kokonaisuutta, joka rakentuu lyhyistä tarinoista ja hänen mieleensä painuneista havainnoista ja lauseista. Tuominen pohtii, miksi ihminen usein muistaa sivuseikoilta vaikuttavia asioita tärkeiden painuessa unohduksiin.

Erilainen mutta puhutteleva elämäkerta perustuu kirjallisista lähteistä tarkistettujen yksityiskohtien sijaan henkilökohtaisiin muistikuviin, joskus hyvinkin huteriin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

8h 38min

Sivua:

208

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.10.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511448488

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511448471

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ettekö te tiedä kuka minä olen –
Äänikirja, E-kirja

Olisin kuunnellut näitä tarinoita loputtomiin enkä olisi halunnut kirjan päättyvän lainkaan. Koukuttavaa kerrontaa ja mitä ihmeellisimpiä kokemuksia ja uskomattomampia tarinoita kirjoittajan elämän varrelta. Kuinka joku osaakin tulkita ja kuvailla kokemuksiaan ja tunnetilojaan noin pikkutarkasti. Viihdyttävä ja ajattelemisen aihetta antava teos. Lämmin suositus.

Carita Piippo

Haastavaa kuunneltavaa erikoisen lauseiden tauotuksen takia.

Anu Koskela

Paljon hyviä elämän opettamia viisauksia ja sattumuksia. Kun kirja kirjoitetaan sumalaisille lukijoille, olisi englannin kielisetkin tekstitkin kiva saada suomennettuna. Kaikki eivät osaa niin hyvin englantia. Kuulijalta saattaa jäädä elämää mullistava opetus saamatta.

Mio

Helppolukuinen kokoelma pieniä tapahtumia Sakun elämästä. Sisältää paljon hyviä elämänohjeita onnellisempaan elämään.

Kimmo