Falleri fallera falleralla- Carin Gerhardsen

Arvostelu 4.4
14h 57min
490 Sivut
Hammarbyserien
bookCoverFor

Yhteenveto

Bokserie: Hammarby (del 8)
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

8

Äänikirjan kesto:
14h 57min
Sivut:
490
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
14.6.2016
Äänikirjan kustantaja:
Norstedts
ISBN Äänikirja:
9789113049991
E-kirjan kustantaja:
Bookmark Förlag
ISBN e-kirja:
9789187441714

© Norstedts (Äänikirja)

© Bookmark Förlag (E-kirja)